Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az egész egy ifjú játékossal kezdődött kinek neve Truth. Gyenge volt tapasztalatlan míg nem, megismert egy igen erős játékost KI4IDeM-et. KI4IDeM a tanítvánnyá fogadta és kitanította. Miután a tanítása véget ért,Truth többször is ki hívta mesterét,hogy legyőzze de,egyszer sem sikerült.

 

Teltek múltak a hetek és Truth a saját szerverén irtotta a népet míg nem, egy [NH]Cool nevű játékos látogatta meg a szerverét. Cool megkérdezte tőle,hogy nem-e lépne be a klánjába? Truth elfogadta a meghívást és egyből le is tesztelték. Így hát [NH]Truth lett.

 

Truth megtudta,hogy a klán kezd széthullani de,nem sokkal a klán megszűnése előtt Truth találkozott egy igen kemény ellenféllel. Neve ImI. Amikor harcoltak, ImI megkérdezte Truth-tól, hogy beléphetne-e a klánba? Truth mondta neki, hogy persze beléphetsz és hát még az nap le is tesztelte ImI-t. ImI át ment a vizsgán és hát ő [NH]ImI lett.

 

Az [NH] megszűnt. Egyszer Truth szerverére feljött az egyik ismerőse <BT>Shinter ő megkérdezte hogy nem mész-e át másik klánba? Hát Truth úgy döntött hogy belép a BT-be. Másnap le is tesztelték,de megkérdezte hogy ImI is jöhetne? Azt mondták persze, csak előbb téged tesztelünk. A teszten azt nem nézték hogy hányszor ölöd meg az ellenséget, hanem a taktikádat nézték. Végül al-klántagnak felvették. Így hát [BT]Truth lett.

 

Truth beszélt ImI-vel hogy akkor nem jelentkezik BT-s nek?

ImI mondta hogy már nem akar,Truth-nak eszébe jutott egy remek ötlet,hogy alapítsanak egy saját klánt. Így tehát ketten meg alapították a Próféta klánt.