Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hello!
 Mielőtt jelentkezel hogy be szeretnél lépni a klánba az alábbiakat olvasd el figyelmesen!

 

 

 

Először is nem CHEATelünk, csak különleges alkalmakkor amikor megengedett.

 

 

Szeretjük a tiszta és fair játékot, és nem szeretjük ha fogod magad és beállsz 1 domb mögé aztán amíg le nem megy a meccs végig onnan irtod a népet. Nem zárjuk ki a campereket. Ha úgy tudsz jól játszani nyugodtan jelentkezz, de ne minden pillanatban campelj, játszál is.

 

 

Mi nem noob klán vagyunk, szóval ha nem játszol jól akkor inkább ne jelentkezz, csak ha megerősödtél.

 

 

Ha esetleg a felvételin más játszik helyetted és ez később kiderül, örökre ki leszel rakva a klánból, és a főoldalon szép nagy betűkkel közzétesszük hogy csaló vagy, és hogy senki más ne vegyen fel sehova.

 

 

A felvételi valószínűleg a Boodgulch nevű pályán lesz. Lesz a felvételinek egy no shield-es és egy normális shield-es része, ezen belül CTF és te döntöd el hogy sniper mod vagy nem. A felvételin a klánvezér (Truth) ellen kell megküzdened miközben ő a host. (mert ha valaki meg tud verni 1 hostot aki jó is az biztos hogy erős játékos) Hogy átmenj a teszten kb 10 perc alatt el kell érned a 25 killt. A felvételin lehet hogy más klánbéli játékos(ok) is részt fognak venni. Ezek a játékosok nézni fogják a meccset, nem fognak beleavatkozni. Ha nagyon jó vagy 2-en fogunk ellened menni és akkor a követelmények is egy kicsit csökkenek. (pl előbb kell elérned a 25-öt mint ők az 50-et, vagy vmi ilyesmi.. :D)

 

 

Ha fel vagy véve kötelező a játékban a neved elé a " [P] " jelet rakni, és server névnek ezt írni: [P] clan server (szám). | By: (név)

 

 

 Ha bejelentés nélkül 1 hónapig nem vagy elérhető kiteszünk a klánból. Nincs nálunk inaktív rész meg ilyen hülyeségek.
Mellékág sincs kivéve ha: 
Ha meggyengültél újra le fogunk tesztelni, és ha ott megbuksz vagy nagyon rosszul szerepelsz akkor 2 lehetőséged van:

 

 - Megmondod hogy már unod a játékot és nem játszol vele sokat. Ezesetben kirakunk a klánból

 

 - Nem akarsz kilépni a klánbol és edzesz sokat hogy megerősödj. Ezesetben egy ideiglenes mellékágba rakunk, és addig leszel ott amig nem jön a teszt.

Ha ezen a teszten megbuksz kirakunk a klánból.

 Ha ez az utolsó rész nem volt vmi érthető számodra akkor IJB :D :P